Kurssit

Kurssit

Koska olemme ihastuneita villaan, meillä saa huovuttaa aina poiketessa. Lisäksi järjestämme huovutuskursseja sekä Kehräämö Mustalampaassa Porissa Kahaluodossa että yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tulevia kursseja

ke 25.7. ja 1.8. klo 17.00-19.30 Huovutetaan pikkumatto
Pori, Ateljee-myymälä Piritta Mäkinen & Kehräämö Mustalammas. Kaha-Kalliontie 34. Huovutetaan suloisen pehmeä pikkumatto. Ensimmäisenä iltana kuvioidaan matto neulahuovuttaen suomenlampaan villaa esihuopaan. Toisena iltana matto huovutetaan ja vanutetaan Kehräämö Mustalampaan tasohuovutuskoneessa. Koneen käydessä huovutellaan palloja ja nyörejä. Osallistumismaksu 80€ (sis. materiaalit, työvälineet, huovutuksen tasohuovutuskoneessa ja kahvin).

to 26.7. klo 14-18 bää! Huovutetaan lammas Pop-up
Pori, Ateljee-myymälä Piritta Mäkinen & Kehräämö Mustalammas. Kaha-Kalliontie 34. Maalataan villalla lammas esihuopaan, tai neulahuovutetaan pieni kolmiulotteinen lammas. Rapsutellaan Mustalampaan lampaita. Sään salliessa huovutetaan ulkona lammasaitauksen vieressä, sateen sattuessa karstaamossa. Osallistumismaksu 14€/aikuinen, 5€/alle 14-vuotias. Hinta sis. materiaalin, tyovälineet, mehun ja pipparin.  

 su 5.8. klo 13.00-17.00 Huovutetaan alpakanvillasta nalle
Humiseva Harju, Westerlundintie 38
29700 Ahlainen . 100€ (sis. materiaalit, työvälineet, tietoa alpakasta eläimenä ja alpakanvillan ominaisuuksista, lounaan ja kahvit).

Kursseille ilmoittautuminen ja tiedustelut: kehraamo@kehraamomustalammas.fi tai puh. 044 231 7961. Kurssimaksu maksetaan kurssille saavuttaessa käteisellä tai pankkikortilla. Osallistujille on varattu kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit, riittää että saavut paikalle. Jokaiselle kurssille voi osallistua sekä vasta-alkaja että jo pidempään huovuttanut. Tervetuloa mukaan!