Kurssit

Kurssit

Koska olemme ihastuneita villaan, meillä saa huovuttaa aina poiketessa. Lisäksi järjestämme huovutuskursseja sekä Kehräämö Mustalampaassa Porissa Kahaluodossa että yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tulevia kursseja

Monimuotoinen 
Villamaalaus tai huopaveistos

Lauantaina 9.3. klo 11.00-15.00
Luontotalo Arkki, Pori
Ilmaisullisella huovutuskurssilla huovutetaan teos – villamaalaus (noin 20cm x 30cm) tai huopaveistos (max. korkeus 40cm). Tutkitaan värejä, tunnustellaan villaa. Materiaalina käytetään kotimaisesta lampaan villasta karstattua huovutusvillaa, kikkaraa, erilaisia huopuvia kuituja sekä valmista esihuopaa. Rakenteina käytetään rautalankaa ja jätevillaa. Tekniikkana neulahuovutus. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että aiemmin huovuttaneille. Voit ottaa mukaan Sinua puhuttelevan tai merkityksellisen kuvan tai esineen. 

Keskeneräisten huovutustöiden ehtoo
Torstai 21.3.. klo 17.30-20.30
Kehräämö Mustalammas, Kaha-Kalliontie 34
Ilmoittautuminen 18.3.. mennessä puh. 044 231 7961 tai @postilla kehraamo@kehraamomustalammas.fi
Osallistumismaksu 25€ (sis. työvälineet, 100g huovutusvillaa ja kahvi)
Ideoita ja opastusta kesken jääneisiin huovutuksiin. Pakkaa työt mukaan, tutkitaan yhdessä. Illan aikana voi neula- tai märkähuovuttaa tai laittaa työ tasohuovutuskoneeseen huovuttumaan. 

Kursseille ilmoittautuminen ja tiedustelut: kehraamo@kehraamomustalammas.fi tai puh. 044 231 7961. Kurssimaksu maksetaan kurssille saavuttaessa käteisellä tai pankkikortilla. Osallistujille on varattu kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit, riittää että saavut paikalle. Jokaiselle kurssille voi osallistua sekä vasta-alkaja että jo pidempään huovuttanut. Tervetuloa mukaan!