Heinäkuun kesähuovutukset

Heinäkuun kesäkursseja:

ti 9.7. klo 12-16 Huovutetaan saunahattu ja huopasaippua Toukarintilalla
Toukarintila, Viikinkuja 46, Pori
Osallistumismaksut: 35€/saunahattu ja huopasaippua tai 10€/huopasaippua tai 28€/saunahattu
Huovutetaan iloa saunaan. Voit huovuttaa hoitavan saunahatun ja hellivän huopasaippuan tai jomman kumman somisteineen kotimaisesta lampaan villasta märkähuovuttaen. Paikan päällä on kaikki tarvittava villa ja työvälineet. Alle 14 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa. Ennakkoilmoittautuminen 8.7.  mennessä puh. 044 231 7961 tai sähköpostilla kehraamo@kehraamomustalammas.fi.

ti 23.7. klo 17-19 ja la 27.7. klo 10-15 Huovutetaan huopahattu Penttalassa
Penttalan tila, Virkatie 3, Nakkila
Osallistumismaksu 58€  (sis. materiaalin ja työvälineet)
Suunnittele ja toteuta oma huopahattu! Ensimmäisenä iltana suunnitellaan hattu, tilataan villat ja tehdään kokeiluja. Sopii sekä aikaisemmin huovuttaneille että aloittelijoille. Ennakkoilmoittautuminen 20.7.  mennessä puh. 044 231 7961 tai sähköpostilla kehraamo@kehraamomustalammas.fi.

ti 30.7. klo 18-20 Omat siivet huovuttaen ja eteeriset öljyt Toukarintilalla
Toukarintila, Viikinkuja 46, Pori
Osallistumismaksu: 20,00 € (sis. materiaalit, opastus ja suolainen iltapala)
Millaiset ovat Sinun siipesi? Anna itsellesi rauhallinen hetki ja tule Toukarintilan idylliseen ympäristöön miettimään millaiset ovat sinun siipesi. Neulahuovutetaan pienet siivet koruksi tai somisteeksi ja nautitaan illan päätteeksi kiireetön iltapala.
Kaikki tarvitsevat siivet. Siivissä on suoja, mahdollisuus, voima.Ne kannattelevat ja lennättävät. Millaiset ovat sinun siipesi? Minkä muotoiset? Minkä väriset? Neulahuovutetaan omat siivet somisteeksi tai koruksi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta neulahuovutuksesta. Samalla kuulet, miten Young Livingin terapeuttisen asteen eteeriset öljyt voivat antaa siipiesi kautta sinulle suojaa, voimaa ja rohkeutta.
Ilm. 30.6. mennessä timmeri@timmeri.fi tai puh. 0505181671 / viesti. Ilta maksetaan kertamaksulla ennakkona ilmoittautumisen jälkeen. Saat kuitin s-postiin. Estyessäsi tulemasta iltaan voit antaa osallistumisesi toiselle. Maksu palautetaan vain lääkärin todistuksella tai jos tapahtuma perutaan järjestäjien toimesta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.